Föreningen

Bostadsrättsföreningen Korsningen 99 bildades år 2000 (då fastigheten köptes av Realia AB). Fastigheten ligger korsningen Fleminggatan/S:t Eriksgatan på centrala Kungsholmen i Stockholm. 2016 3d-klövs fastigheten och markplanet innehållande lokaler med hyresrätt för näringsverksamheter lades i en ny fastighet som sedan såldes. Denna försäljning gjorde det möjligt för föreningen att klassas som äkta och samtidigt bli helt skuldfri. Samma år genomfördes även en konvertering av ett våningsplan som också innehöll lokal för näringsverksamhet. Här tillskapades 9 stycken nya bostadsrätter och således fick föreningen ett stort tillskott av nya medlemmar.

Föreningen består from. 2016 av 33 lägenheter (varav 1 upplåts som hyresrätt), samt en lokal som upplåts för näringsverksamhet.

Boendet präglas av en mycket stor närhet till all tänkbar service. Inom en 100-metersradie finner du ett flertal livsmedelsaffärer, restauranger, konditorier, klädbutiker, pubar samt Bibliotek, Västermalmsgallerian och Systembolaget. T-banan finns i direkt anslutning till fastigheten och ett flertal busslinjer passerar förbi på de omgivande gatorna.